Atkins: Tack för senast! Det var mycket uppskattat och satte en speciell prägel på våra dagar tillsammans. Du är extremt bra påläst, vilket gör att hela framträdandet delvis blir trovärdigt trots alla absurda uttalanden från dina figurer.

Merresor: Stort tack för dina fantastiskt roliga framträdanden i lördags! Många beskrev dem som kvällens höjdpunkt, inklusive jag själv.

Skolverket: Lysande insatser igår, mycket uppskattat av mig och mina kollegor! TACK!

Upphandlingsdagen i Västernorrland: Supertack för gårdagens professionella jobb, det blev väldigt lyckat.

Fifth Friday Events: Kunden var mkt nöjd! Folk grät av skratt under dina akter så det var minst sagt framgångsrikt!

Sveriges Byggindustrier: Tänkte bara tacka för igår. Jag har fått massor av positiva kommentarer! Jättekul!

Upsala Nya Tidning: Du var magisk.

Sveriges Träbyggnadskansli: Det var jättebra, och du är morgonens samtalsämne på jobbet, både som dryg fastighetsansvarig och som kommunalråd. Alla undrar var jag hittade den där stjärnan.

Uppsala Universitet: Det var mycket lyckat! Alla var mer eller mindre övertygade om att du var ”på riktigt” till en början och flera frågade om du skulle komma tillbaka på middagen, så det var ju tur att du gjorde det.

FOREX BANK: Vi garvar fortfarande här. Magnus (VD) säger att det är bland det bästa han har hört. (…) Vi är grymt imponerade över hur du med små medel lyckades fånga oss som företag, göra vår utveckling och vägen framåt så tydlig. Genom att egentligen visa på vad som vi inte ska göra. Genialiskt!!!

Handelshögskolan i Stockholm: Jag fick ju aldrig en chans att tacka ordentligt, men som vanligt gjorde du förstås succé på Handels. Tusen miljoner tack!

Forshagaakademin: Dina gubbar var verkligen lyckade och uppskattades mycket av gästerna. De var väldigt imponerade över träffsäkerheten i hur du beskrev både personer och företeelser på skolan. Jag tycker att det var otroligt proffsigt av dig att kunna läsa in dig så väl på företagets alla sidor. Alumnen Roger Hedwall kändes nästan inte som en fiktiv person utan som ett trovärdigt hopkok av personer vi faktiskt träffat genom åren. (…) Mycket bra och som sagt väldigt uppskattat.

Landstinget Gävleborg: Tusen tack för din insats – vi är jättenöjda och det pratas om dig muntert i fikarummet.

Stockholms Universitetsbibliotek: Har idag skördat många lovprisningar hos personalen som är euforiska över din insats. Stort tack!

Svensk Ortopedisk Förening: Jätte, jättebra jobbat, precis vad vi önskade.

Sveriges lantbruksuniversitet: Tack för igår! Kanonkul, träffsäkert och bra, särskilt med Harald Lilliehöök som har varit dagens snackis här på institutionen

Studenthälsan Uppsala: Tack Erik för din insats under gårdagens middag. Det blev precis så bra som du sa! (…) Utan dig hade middagen inte blivit lika bra!

MA-System Utbildning AB: Först och främst ett mycket stort tack för Din insats. Våra seminariedeltagare var överförtjusta. Mycket roligt, skickligt, fyndigt och underfundigt m.m. m.m…

Handelshögskolan i Stockholm: Tusen tack för senast, du var som vanligt suverän! Hoppas vi får återkomma nästa år.

Akademikerförbundet SSR: Tusen tack för din underhållning igår! Fantastiskt bra! Du använde dig av mitt underlag och dina egna efterforskningar  på ett mycket begåvat och träffande sätt! Jag vaknade med ett leende i morse….

Landahl Advokatbyrå: Det blev ju en riktigt lyckad kväll! Och Gunnar gjorde succé! Jag noterade några som skrattade så dom grät!

SWECO Environment: Tack för ett fantastiskt framträdande på vår julträff i onsdags. Våra kunder pratade om dina figurer under hela middagen. Nu har vi problem inför nästa år – det blir svårt att toppa det här utan att ha cirkuslejon eller liknande.

BRANN AB: TUSEN TACK för i fredags. Du var helt fantastisk! Alla jublar fortfarande! VD Anders Ekman börjar skratta bara han tänker på din Bertil Liliehöök – fy tusan vad kul!!! Maila mig din faktura, vi betalar med glädje!

Maskinleverantörerna: Vi är jättenöjda med torsdagskvällen. Arne Ribbing var ju hysteriskt rolig! Många av deltagarna skrattade långt in på natten!

Sandvik Tooling Supply: Tack Marko/Harald/Gunnar/Erik! Det har varit några omtumlande dagar och du har skapat dig ett – nej, fyra – namn i vårt gäng som kommer att leva länge.

Sveriges Tandteknikerförbund: Tack för otroligt roliga och mycket väl genomförda nummer, vi är mycket glada och nöjda!

Motala Kommun: Stort tack för en jättebra insats i fredags. Fick massor av positiva reaktioner på dina två gubbar under lördagen.

Föreningen Svenska Tonsättare: Jag har inte hunnit tacka dig tillräckligt för din insats! Alla jag talade med var samfällt imponerade av tacktalet, det fick exakt avsedd effekt.

C2 Management: Vi är mycket nöjda! Och alla var i chocktillstånd – hur kunde han veta allt detta – och att det stämde så bra med oss.

ECOS Användarförening: Jag ber också att få tacka för en suverän halvtimma som var perfekt avvägd för vår yrkeskår.

Svensk Teknik och Design: Tack för igår! Det var verkligen uppskattat – både av mina kollegor och övriga styrelsen – som du säkert också själv märkte.

Akademiska Hus: Idel lovord från mina kollegor. Vi är jättenöjda!

Bålsta Vårdcentral: Det blev verkligen lyckat med mycket skratt flera dagar efter planeringsdagen på Tammsvik. Du gjorde det fantastiskt bra. Nu ser personalen dig på Lidl-reklamen och blir påminda om hur lurade de blev.

Logistikföreningen PLAN: -Toppen. Du var lysande och mycket uppskattad idag. -Du var superbraaaaaaaaaaaaaa!!! Gästerna vid mitt bord trodde länge att du var en ”äkta” hovmästare.

Handelshögskolan i Stockholm: Tusen tack. Det var kanon!

Byggkeramikrådet: Din insats var verkligen lyckad och jag tror de flesta var glada över tipset ”att spika upp tätskiktet”, det är nämligen inte lätt att få upp allt som ska vara.

Shoppa: STORT TACK! Det var mycket uppskattat, många alvarliga tankar till en början som sedan övergick till en lättnads-känsla. Det gick verkligen hem, tack än en gång.

Ung Företagsamhet: Tack för en strålande insats!

Sveriges Byggindustrier: Du var dagens snackis i fredags, på ett positivt sätt, återigen tack för god insats…

Svenska Psykiatriska Föreningens ST-Sektion: Vill bara än en gång tacka för ditt fantastiska framträdande på SPFST-konferensen! Deltagarna var enormt nöjda och jag fick höra så mycket fina kommentarer efteråt. Utvärderingarna visade toppbetyg!

Uppsala Tourism: Dina ”gubbar” igår var fantastiska!

Advokatfirman Glimstedt: Det underbaraste med ditt performance är ögonblicket när några i publiken börjar fnissa, men de flesta ännu inte genomskådat dig och man ser hur de småskäms för sina ouppfostrade kollegor.

Stockholm Hamnar: Stort tack för en superinsats för vår julfest! Det råder delade meningar om vilken figur som var roligast, flest röstar på Tallink-kaptenen…

Näringsdepartementet: Tack för ett mycket uppskattat framträdande!

Swecon Anläggningsmaskiner: Ville bara passa på att tacka dig för igår. Det var underbart underhållande. (…) Det var klockrent verkligen.

Licencia: Både vi och våra kunder tyckte att det var jättebra, vi är jättenöjda med ditt uppträdande och som du nämner tog det ett bra tag innan dom förstod. Tack för ett lysande uppträdande.

Statens Fastighetsverk: Stort tack för i fredags! Du lättade verkligen upp stämningen och hjälpte oss att få en bra balans mellan allvar och skämt.

Apoteket: Tusen tack för en mycket uppskattad insats vid våra LK-dagar!!! Otroligt proffsigt och roligt!!

Handelsbanken Capital Market: Din insats var mycket solid och det hela var mycket uppskattat!

Kungliga Vetenskapsakademien: Du uppfattade stämningen helt rätt – alla var jättenöjda.

Föreningen Svenska Tonsättare: Tack för igår! Genomgående högsta betyg av alla jag pratade med!

Försäkringskassan: Som du säkert själv märkte så var uppträdandet mycket uppskattat! Folk var dessutom imponerade av dina fackkunskaper i socialförsäkringsområdet ;-)! Du lyfte verkligen stämningen på hela tillställningen!

Sundsvalls Kommun: Tack själv, det var väldigt uppskattat – och det märkte du kanske av skrattsalvorna också.

Friskis & Svettis: Vi är mer än nöjda!

Relationsbåten 2006: Tusen tack för ditt arbete ombord på båten, tycker att det är så kul att jobba med dig. Du är otrolig professionell och pålitlig.

Svenskt Näringsliv: Vi är toppennöjda! Ler fortfarande åt den fantastiska frisyren!

Coller/Andersson & Jourdan: Tack så mycket för bra insats igår. Gimomannen blev verkligen kvällens snackis.

Folkpartiet Stockholms Stad: Fantastiskt kul, vi är ruggigt inponerade av din insikt i kommunalpolitikens irrgångar.

Mellanskog: Bland de jag satt så var reaktionen precis som du önskade. Först trodde de att du var kommunalråd från Gimo och sedan funderade de varför vi tagit hit ett sådant bomskott till kommunalråd, för att sedan övergå i hjärtliga skrattsalvor.

Sala Sparbank: Tack så jättemycket för igår, jag hann inte prata med dig men det var ett mycket uppskattat framträdande du gjorde. Fick en kommentar här på morgonen av en kollega som sa att han ”egentligen inte tycker om komiker men den här var riktigt bra”.

Kretsloppskontoret Göteborgs Stad: Hörde dig på Nätverksträffen! Du var verkligen superbra, helt enkelt så djävla bra!

Statskontoret: Jo, Beiron blev mycket uppskattad! Vi lät deltagarna fylla i en utvärdering efter konferensen och du fick mycket goda betyg.

Danica Pension: Hej och tack för ett bejublat och omtalat framträdande i torsdags. Många lovordade Torben och medgav samtidigt att det tog en stund innan de vågade tro att det inte var helt seriöst. Precis som vi ville m a o.

MHF: Folk jag pratar med som var på seminariet flikar in Cykelfront lite här o där med ett leende på läpparna när man pratar med dem!! Seminariet gick bra o känns mycket lyckat o det glädjer mig mycket! Och du var ju pricken över i:et så tusen tack för din medverkan!!

SNS – Studieförbundet Näringsliv och Samhälle: Hej Erik, vilken succé du gjorde igår. Det var så lyckat och jag har hela dagen fått beröm för att vi engagerat dig och att det blev intelligent underhållning.

Obstetriker och Gynekologer under Utbildning: Det var väldigt lyckat och uppskattat! Kanske blir det tillfälle att återkomma med en förfrågan i något annat sammanhang.

A-sidan arkitektkontor: Alla tyckte att Du var strålande.

Uppsala Universitet: Du gjorde succé. Tack för att vi fick skratta så gott. Jag får kanske anledning att återkomma en annan gång.

ES-konsult Energi och Säkerhet AB: Stort tack för ditt uppträdande på vårt 20-års jubileum. Det enda alla pratar om är Beiron! Till och med de som inte var med på festen vet allt om denne figur. Ett mycket lyckat inslag som i allra högsta grad bidrog till en hellyckad kväll för oss!

Swedish Match: Stort tack för igår. Jag har fått massor med positiva kommentarer.

Föreningen för Ledningsansvariga Inom Svensk Ambulanssjukvård: Kongressen är avslutad och den blev rakt igenom lyckad! Ett av de starkaste minnena för många var……… Du! Kul va? Jag fick höra massor av positivt och flera frågade efter dina kontaktuppgifter för fler jobb…

Lewerth Communication/Vägverket: Man tackar och bugar över ditt fantastiska genomförande. Alla har kommenterat det hela som en fantastisk upplevelse!! Mycket nöjda, så nöjda att det fortfarande vid seminariets slut var ett antal poliser som trodde att du var SANN!!……………..Bättre än så kan det ju inte bli.

Länsförsäkringar Kapitalförvaltning: Alla tyckte det var skitkul, bra jobbat!

StudBo13: Du gjorde stor succé !

Gästrike-Hälsinge Läkarförening: Tack för Dina utmärkta framträdanden! Det gick väl inte att ta miste på att de uppskattades. Själv skrattade jag så att tårarna rann.

Sveriges Leksakshandlares Riksförbund: Ditt gig var mycket uppskattat – det snackades mycket Gimo på kvällen och på söndagen.

Inst. för genetik och patologi, Uppsala Universitet: Ett jätte tack för ett strålande framträdande som uppskattades enormt.

Hyperion: Jag tycker det var jättebra och har bara fått positiv respons. Själv skrattade jag så jag vek mig dubbelt, det kanske du hörde.

Uppsala Regionens Qvinnliga Läkare: Tack för två jättebra monologer!

 

Advokatfirman Glimstedt: Kort sagt: Bra Jobbat!

Peter Lind and the Cabaret band: Mycket lyckat. Vi är så glada och tacksamma och förtjusta över ditt jubileumstal!!!!!!!!!!!!

Biacore: Underhållningen var mycket uppskattad av alla jag pratat med, positivt snack både under festen men även dagarna efteråt. Du hade hittat flera bra kopplingar mot Biacore på en lagom nivå. Och du lyckades dessutom få med Erik W (VD) på noterna.

 

Bonnier Tidskrifter: Jag hörde bara positiva kommentarer, många kom fram och sa att du var bäst på hela dagen… Det märks ju att du kan dina saker och kan hantera en publik… Det här gör jag gärna om med en annan publik!!

Uppsala Läns Landsting: Vilken succé du gjorde! Jag var på festen dagen efter och många roliga rykten cirkulerade om dig och din monolog.

Lidl: Vilken succe du gjorde igår:)! Underbart! Det har pratats hela dagen om den fantastiskt nyöppningen och alla tyckte att du gjorde ett superbra jobb. Vad sa du som fick dem att skrika som att du var värsta rockkändisen?

Institutionen för Materialkemi, Uppsala Universitet: Ja, ditt framträdande är det alla pratar om, så du gjorde ett strålande jobb. Några trodde att du var konsult först och hade nästan blivit lite förbannade på att institutionen hade lagt pengar på det. Det var helt suveränt och teknikerna pratar bara om det nu, mycket bra.

Odd Fellow, loge nr. 52: Återigen tack för din insats, MYCKET uppskattat!

Riksgäldskontoret: Har fått massor  av positiva omdömen både från gäster och arbetskamrater……  ”Problemet” är att många nu har förväntningar om att vi skall leverera  –  kommunicera bättre och bli roligare..

Synsam: Tack Erik för ett suveränt inslag på vår personalfest i Gimo. Aldrig har väl Gunnar Johansson varit så på sin plats som där! Alla pratar fortfarande om hur kul det var!

AstraZeneka Biotech Laboratory: Det var Kanonbra! Bästa behållningen definitivt.

Enköpings Lasarett: Återigen tack för en mycket lyckad föreställning!

Brolin Festmäklare: Ville bara höra av mig och tacka för senast. Har haft kontakt med kund idag och han är jättenöjd. Följdaktligen är jag super nöjd.

Handelsbanken Fonder: Beiron är idag på allas läppar, en succé alltså!

Mälardalsrådet: Ett stort tack till dig för de lyckade uppträdandena med dina figurer på vår 24-timmarskonferens på Foresta. Det bidrog mycket till att skapa en bra stämning och lite distans till de frågor vi diskuterade.

Zoologiska Institutionen, Stockholms Universitet: Det var otroligt roligt att du ställde upp! Jättetack för din insats!

Uppsala Kommun: Ditt bidrag till Uppsalas hyllning av Stockholm var mycket bra!

 

Svensk Industriförening, Stål- och Mekangruppen: Tack för Din finfina insats i fredags. Som Du märkte mycket uppskattat. Stort tack för hjälpen och på återhörande.

STR: Hörde som vanlig massa positivt om dej, faktum var att många stannade kvar till debattens slut endast för att du skulle sammanfatta!!

Maskinleverantörerna: Stort tack för igår!  En succé på alla sätt!  Jag har fortfarande ont i skrattgroparna!!  Det är härligt! Vi är mycket nöjda med er insats (som vanligt)! Gubbarna är mycket förtjusta i dina ”profiler”.

CSN Stockholm: … .alla som svarat är mycket nöjda med dagen. Framförallt skriver de att vi lyckats med få en bra ”föreläsare”, alltså du. Många har också sagt i korridoren att ditt pass var jätteroligt och bra; ”Så mycket han visste om CSN”.

Kommunförbundet: Tack för ett jättefint framträdande.

Nordea: Insatserna från Knivstas starke man, Sören Jansson, var av sådan kvalitet, att det kommer att talas om detta länge i huvudstaden. Det var ett inslag av toppklass!

Upsala Färg: Det var ett bejublat framträdande.

 

SWECO-VIAK: Alla är bara positiva, vad gäller dina framträdanden…Nu återstår bara problemet hur vi skall bräcka detta nästa år på nästa Temadag.

Hyundai Bilar AB: Tusen tack för ett föredömligt framträdande i Liljeholmen. Vi hoppas att vi får återkomma vid något annat tillfälle.

IP-Only: Det var jävligt bra. Samtliga jag har pratat med, och dom är inte få, har sagt att ditt gig var skitbra.

JKL: Personligen visste jag ju hela tiden att det skulle gå bra, men det var ju bra att få det bekräftat!

Enköpings kommun: Tack själv, din monolog blev mycket uppskattad. De kommentarer jag har fått är enbart positiva…Hoppas på återseende.

Medtronic AB: Tusen tack for ett mycket bra uppträdande! Vi är jättenöjda och det var även kunderna. Det bidrog väldigt bra till kvällens helhetsintryck.  Än en gång: TACK!!

MHF: Och än en gång tack för dina bejublade uppträdanden.

Näringslivets Miljöchefer: Tack än en gång för ett suveränt uppträdande. Vi får hela tiden in hurrarop för festen från våra medlemmar.

Sveriges Riksbank: Och ännu mer beröm för dina framträdanden har framförts till dig.

[´haus]: Jag har också bara hört positiva omdömen, vi lyckades till och med springa på någon som sett dig på mässan och inte var från ABB, du fick massor av beröm.

SINF: Det satt som en vörtlimpa i väggen!! Folk jublade och jag kan vidarebefordra många berömmande ord, som jag inte kommer ihåg, men som framfördes till mig efteråt.

STR: Man kan inte säga att det fungerade ”ganska bra” utan suveränt bra!! Det var som jag sa en liten ryktesvåg som gick hela dagen på hotellet: ”Var du med på morgonen? Det var en helfrän snubbe där, han ska vara med en gång till idag!” Som sagt du kan vara nöjd och vi är mycket nöjda!!

Svenska Åkeriförbundet: Flera har skrivit på utvärderingsformulären för öppningskonferensen att den där IT-snubben var bäst.

e-chron: Har bara hört bra saker. Bl.a. tyckte Ann Winblad, en av världens absolut bästa Venture Capitalists, att kaptenen var utomjordslig.

Sveriges Advokatsamfund: Jag vill först tacka för ett utmärkt framträdande. Jag har bara hört goda vitsord. Det var mycket uppskattat.

Upplands Nation: Jag tycker att det gick helt lysande det där! Det var väldigt uppskattat, och jag själv höll nästan på att ramla av stolen

Grönberg & Partner: Jag vill återigen tacka dig för ditt perfekta framträdande igår. Vi har fått mycket god respons från våra gäster på din dryga figur.

TRR Trygghetsrådet: Ditt framförande var HELLYCKAT! Det behövdes en sådan rivstart efter en för många sen kväll.

PwC: Ditt framträdande var mycket uppskattat. Det är många som har pratat efteråt om hur roligt det var.

Svenskt Näringsliv: Alla verkade mycket nöjda och glada:-)

Boxer: Tack för din insats. Det var en jätte trevlig och lyckad föreställning. Hörde bara positiva reaktioner efteråt så det var uppskattat.

Civilförsvarsförbundet: Fick tyvärr inte möjlighet att ge dig feedback på ditt framträdande i torsdags, men -TACK!!  Det gick verkligen hem bra.

Sveriges Riksdag: Ett stort tack – det gick för dj-gt bra. (Hade dock inte väntat något annat heller – där kom mitt goda omdöme in i bilden!!!) Vi har fått många – och enbart – positiva kommentarer.

Musik i Uppland: Ditt framträdande var mycket uppskattat – vilket jag hoppas du upplevde själv.

Tjänsteföretagens Arbetsgivarförbund: Jag är jättenöjd!

Kinnarps: Vi fick spontana reaktioner innan hemgång från gäster som uttryckte stort underhållnings-gillande…  Så det var ju jättekul!